architecture | interiors | building technology
       
     
Institutional  
   
 

 
 
                 
 

Harvard Allston Science Complex

Next Phase Studios are collaborating with Behnisch Architekten and the design team on this green life science complex since the competition. Next Phase Studios is designing some of the public ground floor areas such as Conference Center, Cafeteria, Fitness and Childcare Center within the complex with the same highly sustainable goals like the rest of the complex. All spaces are carefully coordinated with the design architect and the client. Each of these individual components has its own character while playing together in the bigger picture of the university building.

 

Location:
Allston, MA

Project Type:
Educational Facility/Higher Ed

Project Size:
640,000 SF

Completion:
TBD

     

 

 

Commercial
Housing
Residential
Competition

   
                 

V 5.0 © 2014 Next Phase Studios, Inc. All Rights Reserved.